Boekpresentatie: een succes!

Gisteren was het dan zover: de boekpresentatie. Maandenlang had ik ernaartoe geleefd en vooral de dagen ervoor waren echt heel, heel spannend. Gelukkig had ik mijn zoon aan mijn zijde, die de middag met een luchtige introductie opende en een paar leuke grappen maakte om de spanning wat te breken.

Vrijwel al mijn vrienden en kennissen waren gekomen, ondanks het warme weer, waar ze toch waarschijnlijk liever lekker op een terrasje hadden gezeten of naar het strand waren gegaan. Goed hoor en lief. Ik bedank iedereen daarvoor uit de grond van mijn hart. Dankzij jullie allemaal was het een groot succes en alle boeken die ik had ingekocht waren na afloop verkocht. Een voorspoedig begin dus.

Jammer was dat - misschien door het mooie weer, misschien ook omdat ik niet voldoende marketingkennis heb om echt een goede, gedegen wervingsactie op te zetten - er geen mensen via Facebook of mijn advertentie in de Bossche Omroep waren gekomen. Had ik natuurlijk wel een beetje op gehoopt, maar wellicht weten ze mijn boek toch te vinden en gaan ze het met evenveel plezier lezen als waarmee ik het geschreven heb. Nog even, hier kun je het aanschaffen: https://www.boekscout.nl/shop2/zoeken.php?tw=tonen+regen


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Hallo Jolanda,
was een mooie bijeenkomst en gezellig om elkaar weer te zien.
Eddie heeft wel talent om iets te presenteren.
Ga je nu nog verder met je blog?
francis, op 22-09-19
Dank je wel, Francis, leuk dat je er was. Binnenkort organiseer ik wel weer een borrel bij Figaro.
Ja, ik denk dat ik wel doorga met mijn blog. Even kijken maar eens.

Boekpresentatie: een succes!

Link naar artikel in Brabants Dagblad 29-2

Artikel in het Brabants Dagblad van 29 februari

Nieuw succesje: interview met het Brabants Dagblad!!!

Bijzondere ervaring: te gast bij Prem!

Uitgenodigd in radioprogramma Zwarte Prietpraat